<body>


ATHIRAH ZULAIKHA BT HASNOL
Currently in a full relationship with my studies
A caliph of Allah. A daughter.
A Diploma of Accountancy Student
Adamantium



Must Put URL
No Harshed Word
Exchange Link Open





SMK Raja Perempuan Ipoh =)
Walk the cry ✈

Bergotong-royong amalan mulia .

Dari kiri : wanie , jue , qieso , kechik , sukma & nina
Muka yang selalu kena target dengan cikgu .


Aku rinduu zaman nihh . Seriously from the bottom of my heart .
Time nih kita tak pernah ambik serius dengan dunia luar .
Main kejar-kejar macam budak kecik .
Ahha , apa nak peduli kan if tudung kita senget .
Dan kegemaran kita semua ialah BERGAMBAR !!!
Setiap hari pasti akan ada gambar annoying kita .
Setiap isnin pulak ada perhimpunan rasmi .
Si mek QIESO dah komfem datang pukul 8 setiap hari isnin .
Blok kelas kita pulak kat belakang sekali memang port sesuai lah nak buat aksi kanak-kanak riang .
Weyyy , aku RINDUUUUUU !!!
Sekarangg semua dah buzy dengan dunia masing-masing . Ada yang merantau sampai ke indonesia .
Sampaikan nak buat satu reunion pun punyalah susah .
Tapi takpe , one fine day kita pasti berjumpa lagi .
  InsyaAllah .

video
Lagu sekolahh . Aku rinduu suasana ini .




1 comment[s] | up up here we go